Monday 30 August 2010

Σέξι εμφανίσεις στην παραλία

by

Η ζωή των Ελλήνων εκπροσώπων του star system μέσα από στιγμιότυπα των διακοπών τους. Ο φωτογραφικός φακός ήταν εκεί και τους απαθανάτισε σε στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης. Πόλος έλξης γι' αυτό το καλοκαίρι ήταν το «νησί των ιπποτών», η Ρόδος. Φυσικά, από τους προορισμούς των εγχώριων celebrities δεν θα μπορούσε να λείπει η Μύκονος αλλά και το Λουτράκι, το οποίο αναδεικνύεται σε νέο hot spot.

Δείτε τις φώτος:



Τα γνωστά μοντέλα Γιάννα Χατζημιχάλη και Γιάννα Πολιάκου πέρασαν τις διακοπές τους σε γνωστό ξενοδοχείο της Ρόδου, όπου και διασκέδασαν με τις παρέες τους στις ιδιωτικές πισίνες που διαθέτουν οι σουίτες που διέμεναν.



Η Έλσα Τόλη μαζί με το σύζυγό της, Απόστολο Κουτρούλια, και την κόρη τους ξέφυγαν για λίγο από τους πιεστικούς ρυθμούς της Αθήνας ξεκλέβοντας λίγες μέρες στο Λουτράκι.



Στο «νησί των ιπποτών» βρέθηκε και η φετινή Playmate, Κάτια Δέδε, η οποία, πέρα από κάποιες μέρες ξεκούρασης, βρέθηκε και πίσω από τα decks του club Angel στη χώρα της Ρόδου.



Ο Νίκος Γιγουρτάκης και η πρωταγωνίστρια του καθημερινού σίριαλ «Η Ζωή της Άλλης», Αθηνά Οικονομάκου, βρέθηκαν σε διπλανές σουίτες σε γνωστό ξενοδοχείο της Ρόδου.



Λίγες μέρες μετά τη βράβευσή της στο Βαλκανικό Φεστιβάλ τραγουδιού «Suncane Skale» -όπου κέρδισε το βραβείου «Καλύτερο Ντουέτο της Χρονιάς» για το τραγούδι «Kisa Je Padala» («Νύχτα Καλοκαιρινή»), αποτέλεσμα της συνεργασίας της με τον Ami G-, η Νάταλι Θάνου μαγνήτισε τα ανδρικά βλέμματα στη Μύκονο.



Η Σοφία Παθέκα μαζί με το σύζυγό της Λεωνίδα Παπασταύρο και τους δύο γιους τους γέμισαν τις μπαταρίες τους στη Ρόδο.



Και η Σαμπρίνα όμως βρέθηκε στη Ρόδο για να ξεκουραστεί μέχρι να αρχίσουν οι πρόβες για τις χειμερινές της εμφανίσεις.